Het Wolfsnest

My Way Of Living

Welkom bij de Webwinkel

Wie op zoek is naar een leuk en betaalbaar cadeau is hier aan het juiste adres.

Mocht U op zoek zijn naar iets speciaals wat U in de winkel niet kunt vinden neem dan contact op via het contactformulier. Mogelijk kunnen we U toch helpen.

Veel plezier bij het winkelen.

Het Wolfsnest

Woonaccessoires

Doe het zelf !

Allerlei producten die gebruikt kunnen worden om zelf mee aan de slag te gaan.

Harten, hartjes

Grote en kleine harten van allerhande materiaal ,maar ook producten waarin een hartvorm is verwerkt ,al dan niet zelfgemaakt.

Aanbiedingen

Binnenkort worden er nieuwe aanbiedingen in de winkel geplaatst.

Brocante

De foto's tonen aan wat ik mee zal nemen naar de Country & Christmas Fair. Mocht u reeds meer informatie willen dan kunt u mij een persoonlijk berichtje sturen.

Kinderen

Wordt binnenkort opnieuw gevuld met wat ouderwets aandoende spelletjes.

Accessoires

Leuk voor in de keuken of op het toilet. Verschillende theedoeken, gastendoekjes zijn ook dit jaar weer te koop bij Het Wolfsnest. Wat u hier ziet neem ik straks mee naar de Country & Christnas Fair.

Rotan

Diverse rotan producten en accessoires .

Kerst

Ik laat u hier slechts enkele van de vele producten zien, die straks op de Country & Christmas Fair bij Het Wolfsnest te koop zijn. Uiteraard kan ik u ook nu al van meer informatie voorzien. Indien u geïnteresseerd bent kunt u mij een persoonlijk berichtje sturen.

Buiten

Producten voor buiten in de tuin of op het balkon. Het hele jaar door verkrijgbaar.

Voorjaar / Zomer

Binnenkort gevuld met leuke nieuwe producten voor in en om het huis.

Home made

Met de hand ,door mij zelf vervaardigde producten en woonaccessoires. De getoonde kussens zijn slechts een deel van wat ik dit jaar weer zelf gemaakt heb. Voor meer info kunt u mij een persoonlijk berichtje sturen.

Najaar / Winter

Sfeervolle producten om uw huis in met name het najaar en de winter van de juiste sfeer te voorzien. Verkrijgbaar tot medio april.